NLB Banka pomaže rukometaše Konjuha

Rukometni klub Konjuh jedan je od najboljih sportskih kolektiva u Bosni i Hercegovini.Više puta bili su vicešampioni ili blizu vrha tabele, pa je slavu grada i BiH pronosio širom Evrope.Takvi rezultati nisu promakli poznatoj bankarskoj kući NLB, koja je potpisala sponzorski ugovor sa RK Konjuh za ovu sezonu.

“Naša narandžasta porodica ima velikog i jakog partnera! Na obostrano zadovoljstvo potpisan je sponzorski ugovor za ovu sezonu sa NLB Bankom Sarajevo.NLB Banka i RK Konjuh će surađivati na osnovu potpisanog sponzorskog ugovora, čime ćemo dodatno ojačati uslove u kojima naš kolektiv radi.Izuzetna je čast da ćemo na svojim dresovima ponosno istaknuti brend kakav je NLB Banka te ga promovisati kako u domaćim tako i regionalnim utakmicama.Dugi niz godina je NLB Banka pouzdan partner sportskoj zajednici, a svoju društvenu odgovornost usmjeravaju u ulaganje u sistem vrijednosti kulture i sporta. Naše najmlađe članove zajednice kroz edukaciju i sport podstiču da budu svijetli primjeri naše društvene zajednice. RK Konjuh je dokaz tog ulaganja i s pažnjom njegujemo naše odnose i ponosimo se saradnjom koja traje svih ovih godina”,istakli su čelnici RK Konjuh.

Almira Puzić Mešanović, predstavnica NLB Banke je prilikom potpisa na sponzorski ugovor istakla:

“Bilo mi je zadovoljstvo što sam ispred NLB Banake bila dio ekipe za pomoć našim rukometašima.Ja sam takođe svojevremeno bila sportašica, igrala sam za Ženski rukometni klub Živinice, bila su to lijepa vremena i zato znam šta za mlade znači finansijska podrška.Sigurna sam da će Konjuh i ubuduće biti u vrhu rukometnog sporta BiH”.

Š.G.