Građani se Inspektoratu Gradske uprave Gračanica mogu obratiti i putem Vibera

U cilju poboljšanja komunikacije i što boljeg djelovanja na terenu, Gradska uprava Gračanica uvela je viber broj na koji će građani moći poslati poruke i fotografije Službi za inspekcijske poslove.

Na ovaj korak Gradska uprava Gračanica odlučila se radi bržeg i efikasnijeg djelovanja u okviru svojih nadležnosti, a to je uglavnom kontrola nedozvoljenog zauzimanja javne površine, nelegalnog odlaganja otpada te u slučajevima kada nisu sanirani prokopi na saobraćajnicama.

Iz Službe za inspekcijske poslove mole građane da u fotografijama, porukama i prijavama koje šalju pojasne predmetnu situaciju i lokalitet, te da se javljaju radnim danima od 07:30 do 16:00 sati.

Svaki zahtjev će se detaljno analizirati i po procjeni izlaziti na teren, a na nepotpune zahtjeve neće biti moguće reagovati.

Služba za inspekcijske poslove neće odgovarati na poruke i fotografije putem vibera. Ukoliko građani koji izvrše prijavu putem vibera budu željeli povratne informacije o upućenoj prijavi, mogu se obratiti nadležnoj službi.

Poruke i fotografije Službi za inspekcijske poslove možete slati putem viber broja 061 233 427.