Oženio se Vladimir Putin?

Oženio se Vladimir Putin?

Alina Kabajeva (34), za koju tvrde da je dugogodišnja partnerka Vladimira Putina, predsjednika Rusije, nedavno se pojavila na jednoj sportskoj manifestaciji u Italiji i to sa burmom! Novina na njenoj ruci navela je brojne medije da počnu da spekulišu da su se njih dvoje vjenčali.

Glamurozna Kabajeva nije krila novi prsten na njenoj ruci, a glasine da su njih dvoje u vezi traju više od deset godina. I dok Kremlj godinama demantuje da je bivša olimpijska šampionka u gimnasitici ‘ruska prva dama iz sjene’, neki mediji čak prenose da Putin i Kabajeva imaju i dvoje djece. Kabajeva, koja se od 2008. godine u javnosti nije pojavila u muškom društvu, iako je jedna od najpoželjnijih Ruskinja, prsten je nosila na prstu desne ruke, na kojem pravoslavci obično nose burmu. Inače, burma je od bijelog zlata i prilično upečatljiva.

Inače, Kabajeva je snimljena u italijanskom gradu Pesaru gdje je proglašena ambasadorom predstojećeg Svjetskog šampionata  ritmičke gimnastike. Inače, ona je prihvatajući ulogu ambasadorke rekla da je počastvovana da kao predstavnica Rusije bude ambasadorka Svjetskog šampionata u ritmičkoj gimnastici, piše dailymail.co.uk.

Podsjećanja radi, Putin se razveo od prve supruge Ljudmile 2014. godine, a razvod su zajednički objavili na jednoj ruskoj TV stanici. Inače, Irena Viner, koja je godinama trenirala Alinu Kabajevu izjavila je da Alina ima sređen ljubavni život. “Kada Alina bude smatrala da je pravo vrijeme, ona će sama sve reći. Ja samo mogu reći da sam srećna zbog nje”, rekla je Vinerova.

I sam Putin je svojevremeno na pitanje o privatnom životu, veoma kratko odgovorio: “Naravno da imam privatni život, ali ne dozvoljavam da se bilo ko miješa u njega. To je nešto što morate poštovati”, rekao je Putin.

(Nezavisne.com)