Otac zakupio reklamu na Super Bowlu : “Želim da je Trump vidi”

Otac zakupio reklamu na Super Bowlu : “Želim da je Trump vidi”

Steve Eimers je izgubio kćer koja je poginula u prometnoj nesreći u Tennesseeju. Imala je 17 godina. Utvrđeno je da je poginula zbog neispravne zaštitne ograde.

Budući da takvih modela u SAD-u ima još 14.000, Steve je zakupio prostor za reklamu u vrijeme Super Bowla kako bi ukazao na opasnost i u nadi da će reklamu vidjeti i sam predsjednik Donald Trump.

Hannah je poginula 2016. godine. Umjesto da se ograda povuče ona je probila vrata i pogodila djevojku u glavu i u prsa. Umrla je na mjestu.

CBS piše da Hannah nije jedina žrtva te signalizacije. Tennessee i deset drugih američkih saveznih država žele maknuti spornu signalizaciju i neke su već počeli uklanjati.

– Ali na državnoj razini nije se dogodilo ništa. Jedno je izgubiti dijete u prometnoj nesreći u kojoj ništa nisi mogao napraviti, a drugo kad ti dijete pogine zbog neispravne signalizacije, a ministarstvo prometa ne napravi baš ništa – kaže Steve.

Za 1000 dolara kupio je reklamu u vrijeme utakmice Super Bowla koju je prenosila televizija u West Palm Beachu na Floridi.

– To je bilo vrijedno novaca, nadam se da je prilog vidio predsjednik Trump koji se tamo odmara u svojoj rezidenciji – kaže Steve.