Sarajevo dogovara koncert Zdravka Čolića za javni doček Nove godine

Sarajevo dogovara koncert Zdravka Čolića za javni doček Nove godine

Gradska uprava Sarajeva proteklih dana dogovara nastupe za javni doček 2018. godine s timovima velikih regionalnih, ali i svjetskih muzičkih zvijezda, a nezvanično saznajemo kako su najveće šanse da će publiku u glavnom gradu BiH zabavljati muzička legenda Zdravko Čolić.

Na ovaj način Sarajlije bi se mogle pohvaliti još jednim najspektakularnijim dočekom Nove godine u regiji, nakon što je Dino Merlin prošle godine na Trgu BiH u Sarajevu uveo publiku u prvu noć 2017. godine.

Cilj Gradske uprave Sarajeva i gradonačelnika Abdulaha Skake jeste da svakog 31. decembra Sarajlije i njihove goste zabavlja velika muzička zvijezda.

Čolić je za prošli doček Nove godine zabavljao publiku u Novom Sadu kada je prihvatio znantno manji honorar nego prethodnih godina. Još nije poznato koliko će Grad Sarajevo koštati naluđa noć u godini uz Čoline hitove.

Proteklih dana Čolić vrijedno radi na novim pjesmama za nadolazeći album, a uskoro će objaviti i novi singl i spot. Podsjećamo, Čola je otpjevao i napisao brojne bezvremenske hitove i jedan je od najpopularnijih i najslušanijih pjevača na ovim priostorima.

(Buka.com)