Promocija knjige „Vidimo se na cllju“ autora Zlatana Halilbegovića u danas u BKC-u

U Bosanskom kulturnom centru Tuzlanskog kantona održati će se promocija knjige „Vidimo se na cilju“ autora Tuzlaka Zlatana Halilbegovića danas u 18h. Knjiga je dugoočekivani prvijenac vlasnika najposjećenijeg Linkedin
profila u BiH , bivšeg profesionalnog sportiste , jednog od najuspješnijih prodavača životnog osiguranja u regionu.
Knjiga „Vidimo se na cilju“ je izašla iz štampe u izdanju BMG Bosanske medijske grupe, kreirana je da će svima , koji je pročitaju olakšati put do sretnog i ispunjenog života.Svi u sebi posjedujemo moć da ostvarimo svoje snove, živimo život o kojem maštamo.Knjiga će vam pomoći da zakoračite ka svojim snovima i dati će vam smjernice za ispunjenje svih vaših ciljeva.Čitajući ove stranice shvatiti ćete, da vas trajno sretnim neće učiniti ono što postignete, već ono što postanete i da je svjetlo koje nosite u sebi jaće od svakog vanjskog mraka. Pomoći će vam da otključate svoje potencijale i oslobodite svoje unutrašnje sunce kojim ćete uljepšati ne samo svoj život, već i živote svih oko nas.
Zlatan Halilbegović preko 25 godina ostvaruje ciljeve, bilo da se radi o školovanju , takmičenju na košarkaškim prvenstvima , izboru za najpoželjnijeg neženju, prodaji životnih osiguranja ili poslovnoj mreži Linkedin.Zlatan je u svemu navedenom bio najbolji ili među najboljim u BiH i regionu .Taj mentalitet i pristup u ostvarivanju ciljeva prenio i na svoje timove, prvo u sportskoj , a zatim i u prodajnoj karijeri.
U ovoj knjizi Zlatan otkriva metodologiju i principe kojih se drži od svoje 11 godine, kao i sve lekcije koje je naučio od sportskih, karijernih i životnih poraza, a koji su sastavni dio svakog puta do uspjeha.
Promocija će se održati u organizaciji Bosanske medijske grupe i BKC TK, a o knjizi će govoriti Enisa Alibalić i Mehmed Pargan.
Duška REBIĆ