Ivica Dačić pjevao Erdoganu na turskom (VIDEO)

Ivica Dačić pjevao Erdoganu na turskom (VIDEO)

Srpski šef diplomatije Ivica Dačić pjevao je turskom predsjedniku Recepu Tayyipu Erdoğannu turskom jeziku na svečanoj večeri organizovanoj u Erdoganovu čast.

Snimci Dačićevog pjevanja Erdoganu objavljeni su na društvenim mrežama.

Na jednom snimku se može vidjeti kako Dačić u blizini stola za kojim su Erdogan i njegova supruga Emina, kao i srpski predsjednik Aleksandar Vučić sa svojom suprugom Tamarom, pjeva pjesmu “Osman Aga” na turskom jeziku.

Takođe, objavljen je i snimak na kojem se vidi kako Dačić na svečanoj večeri pjeva “svoju” Miljacku za koju mu je beogradski muftija Mustafa Jusufspahić dao bakšiš.

Ovo nije prvi put da Dačić uzima mikrofon i pjeva, isto je učinio i krajem augusta na skupu u “srpskom” ljetovalištu u Paraliji gde je imao čitav program. Tada je otpjevao desetak pjesama, a među njima i jednu grčku i jednu rusku.

Osim toga, Dačić je tokom svečane večere priređene za goste na inauguraciji predsjednika Aleksandra Vučića u junu ove godine pjevao “O sole mio“ pred bivšim ministrom spoljnih poslova Italije i savjetnikom predsjednika Srbije Frankom Fratinijem.