BingBang Challenge okuplja najuspješnije mlade ljude sa područja Tuzlanskog kantona

BingBang Challenge okuplja najuspješnije mlade ljude sa područja Tuzlanskog kantona

Radio Kameleon drugu godinu zaredom organizuje BING BANG CHALLENGE #GENERACIJE priznanje za najuspješnije mlade ljude na prostoru TK. Prijave za BING BANG CHALLENGE su otvorene.
Bing Bang Challenge # heroji generacije prepoznaju nove lidere među mladima, predstavljaju i ističu inspirativne zvijezde iz svih sfera života.
Cilj projekta je promocija uspješnih mladih ljudi koji su postigli značajne rezultate.
BingBang Generacija je nova generacija mladih lidera koji su posvetili energiju i vrijeme da bi postigli rezultate i inspirisali druge da krenu putem razvoja i napretka, kako bi Bosana i Hercegovina postala što bolja sredina za mlade ljude.
Radio Kameleon medijskom platformom (Radio, WEB, Socijalne mreže) svakodnevno će isticati najuspješnije mlade ljude kroz 10 Kategorija Bing Bang Challenge-a #HEROJI GENERACIJE.


Kategorije su:


Sport
Muzika
Građanski aktivizam
Nauke i obrazovanje
Inovacije
Poduzetništvo i startup
Umjetnost i kultura
Evropski put
Mediji I medijski uticaj
Ekologija


Osnovni kriteriji za sudjelovanje je da kandidat ima između 15 I 29 godina, da dolazi sa područja Tuzlanskog kantona i da se na bilo koji način istakao u svojoj sredini.
Na prošlogodišnjem BingBang Challenge-u učestovalo je 75 sjajnih kandidata i kandidatkinja koji su uprkos pandemiji ostvarili nevjerovatne rezultate, a sada i vi imate priliku da se prijavite i izaberete jednu od 10 kategorija, prijavite se ili nominujte nekoga za BingBang Challenge 2021.

Duška REBIĆ