BIKE TOUR Lukavac organizuje humanitarnu akciju za pomoć kolegi biciklisti

BIKE TOUR Lukavac je sa frizerskim salonom DENI pokrenuo humanitarnu akciju. Pozivaju sve koji su u mogućnosti solidarno se odazvati istoj.

“Pozdrav raja. Idemo pomoći momku i biciklisti koji je,na žalost,doživio nesreću.
Svi koji ste zainteresovani za bilo kakvu pomoć, možete direktno uplatiti na račun ili pare ostaviti u frizerskom salonu Deni na trgu. Novac sakupljamo do petka i nakon toga ga uplaćujemo na račun. Pokažimo ljudskost i pomozimo momku.


PRENOSIMO INFORMACIJU – BICIKLISTIČKI KLUB GRADAČAC
Prije par mjeseci organizovali smo bicklističku turu do Kapije u Tuzli. Prilikom povratka iz Tuzle nesavjestan vozač je prouzrokvao saobraćajnu nesreću pri čemu je automobil “pokupio” dvojicu biciklista. Najteže povrede je imao naš prijatelj Azrudin kome je nakon velike borbe i par operacija nažalost morala biti amputirana ruka.
Kako je riječ o jako mladoj osobi koja ima porodicu (otac je malog djeteta) i koja kao i svi mi želi da normalno radi, privrjeđuje i izdržava svoju porodicu pokrenuta je akcija nabavke bioničke ruke koja bi mu omogućila obavljanje poslova, odnosno omogućila bi mu da se koliko toliko vrati normalnom životu. Potrebno je prikupiti oko 100.000 KM”, poručuju biciklisti iz Lukavca.